Refem


¿Qué es “El Punt”?

El projecte “Punt i Apart” és un espai que ha obert les portes a principis d’aquest 2023. Es tracta d’un punt de trobada per a dones i infants en situació de violència o vulnerabilitat, un espai segur per poder crear vincles de suport comunitari, establir una xarxa de cures i promoure la formació en tots aquells àmbits que permetin promoure l’apoderament, la resiliència i l’autonomia.

Las principales actividades que se realizan, son:

Idioma Catalán y Castellano

«Nivel básico de idioma»: Són grups reduïts amb una metodologia pràctica amb el fi de començar a trencar la barrera idiomàtica amb un curs d’idioma inicial i bàsic.

“Parlem del dia a dia”: Son grupos reducidos que trabajan a través de una metodología muy práctica con el fin de empezar a romper la barrera idiomática y adquirir las herramientas para poder desarrollarse en el día a día (ir al médico, hacer la compra, etc.)

Taller "Quan l'amor es converteix en violència"

Grupo para mujeres que tiene como objetivo dotar de significado las estructuras que sustentan las relaciones abusivas, los roles y estereotipos de género, los mitos del amor romántico, etc.

La dinàmica del projecte grupal es basa a treballar, a partir de la confiança, de quatre elements imprescindibles: autoestima i identitat pròpia, independència i autonomia, capacitat comunicativa i sentit de l’humor i creativitat.

 

 

"Connect@'t", Inicio en el uso de las TIC.

Activitat per promoure l’autonomia en relació amb les noves tecnologies des d’una vessant pràctica i quotidiana que permeti dotar d’autonomia a l’hora de realitzar gestions amb l’administració pública, ús del correu electrònic, etc. 

"Xifres i lletres", Refuerzo escolar

Grup d’acompanyament i reforç escolar d’aquells infants amb dificultats acadèmiques. De 3 a 16 anys. 

Estudi assistit per a infants de totes les edats que acompanyen adequadament el ritme escolar. 

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

Español