Refem


Qué és "El Punt"?

El projecte “Punt i Apart” és un espai que ha obert les portes a principis d’aquest 2023. Es tracta d’un punt de trobada per a dones i infants en situació de violència o vulnerabilitat, un espai segur per poder crear vincles de suport comunitari, establir una xarxa de cures i promoure la formació en tots aquells àmbits que permetin promoure l’apoderament, la resiliència i l’autonomia.

Les principals activitats que realitzem, son:

Idioma Català i Castellà

“Nivell bàsic d’idioma”: Són grups reduïts amb una metodologia pràctica amb el fi de començar a trencar la barrera idiomàtica amb un curs d’idioma inicial i bàsic.

“Parlem del dia a dia”: Són grups reduïts que treballen a través d’una metodologia molt pràctica amb el fi de començar a trencar la barrera idiomàtica i adquirir les eines per poder desenvolupar-se en el dia a dia (anar al metge, fer la compra, etc.)

Taller "Quan l'amor es converteix en violència"

Grup per a dones que té com a objectiu dotar de significat les estructures que sustenten les relacions abusives, els rols i els estereotips de gènere, els mites de l’amor romàntic, etc.

La dinàmica del projecte grupal es basa a treballar, a partir de la confiança, de quatre elements imprescindibles: autoestima i identitat pròpia, independència i autonomia, capacitat comunicativa i sentit de l’humor i creativitat.

 

 

"Connect@'t", Inici en l'ús de les TIC.

Activitat per promoure l’autonomia en relació amb les noves tecnologies des d’una vessant pràctica i quotidiana que permeti dotar d’autonomia a l’hora de realitzar gestions amb l’administració pública, ús del correu electrònic, etc. 

"Xifres i lletres", Reforç escolar

Grup d’acompanyament i reforç escolar d’aquells infants amb dificultats acadèmiques. De 3 a 16 anys. 

Estudi assistit per a infants de totes les edats que acompanyen adequadament el ritme escolar. 

Financiat per la Unió Europea-Next Generation EU

Català