Refem

Què és “El Rober”?

Quan decideixes sortir de la situació de violència i et veus obligada a abandonar el teu domicili, les teves pertinences, la teva vida i el teu entorn, sovint ho fas ràpidament, de pressa i sense l’oportunitat de poder agafar gran part de les teves coses. Per tal de poder inciar el procés de recuperació sentint que tenen poder de decisió i llibertat, des de Refem s’ha creat el projecte R-Roba, un rober en format botiga de roba on les dones i infants poden triar tot allò que necessiten d’una manera humana i digna, sense límits i amb la total llibertat de poder escollir el teu estil, els teus colors i allò que t’agrada. Un espai on es crea un ambient de calidesa i proximitat, en un intent de minvar els sentiments de por i d’incertesa en els primers moments d’acollida.

Aquesta és la primera porta cap a l’apoderament d’aquestes dones,  un pas que, tot i que simbòlic, pot arribar a marcar la diferència.  

Un projecte col·lectiu de tota la ciutadania

El projecte R-Roba és possible gràcies a la col·laboració de persones que, amb la intenció de donar-li una segona vida a la roba que ja no utilitzen, permeten l’existència d’aquest espai i que altres persones puguin gaudir d’aquesta roba, sabates i complements que encara estan en bon estat. Perquè pugui funcionar, setmanalment, des de Refem recollim la roba que la ciutadania ha fet arribar als nostres 2 PUNTS DE RECOLLIDA

“Associació Giramón Pardinyes: AGIPA” al Carrer Anastasi Pinós 1, 25005 Pardinyes, Lleida.

Fes clic aquí per més informació!

“La Cistella de Ponent” al Carrer Baró de Maials, 89. 25005, Lleida.

Fes clic aquí per més informació!

 Gràcies a totes les persones que col·laboreu amb aquest projecte i faciliteu que la vida de les dones i infants en situació de violència, pugui ser tant normalitzada com sigui possible.  

Català