Refem

Col·labora amb nosaltres

La suma de totes, multiplica!

Com pots col·laborar?

Punts de recollida

La gran implicació dels veïns de la ciutat fa que en algunes ocasions els punts de recollida existents fins ara estiguin plens. Per això, agraïm la col·laboració de tots aquells locals o espais que vulguin ser un punt de recollida per a l’entitat.

Compartint el nostre contingut a les xarxes socials 

La difusió a través de les TIC resulta una eina molt necessària per donar a conèixer el nostre servei i poder ferotge més sensibilització i conscienciació sobre la violència masclista i la nostra finalitat com a entitat.

Promovent iniciatives i campanyes solidàries

Una altra manera de donar un cop de mà al servei és a partir de la mateixa iniciativa de crear actes solidaris. Cada any, entitats, associacions i altres organismes col·laboren amb nosaltres organitzant carreres, caminades, mercats i iniciatives diverses.

Voluntariat

El voluntariat és una eina necessària per a les entitats socials i una part imprescindible de la filosofia. Oferir un suport puntual per tenir cura dels nens acollits al servei mentre les mares duen a terme activitats i tallers permet que les participants puguin aprofitar aquest espai i treballar en el seu procés de recuperació.

Financiat per la Unió Europea-Next Generation EU

Català